DEBRANSARE RADET
3 stele - 64 voturi

Firma autorizata debransare RADET Bucuresti

DEBRANSARE RADET –

Elaborare Proiect, obtinere Referat (acord) Debransare

Pret: 2000-3000 lei

Proiect debransare RADET Serviciul cuprinde intocmire proiect debransare RADET Bucuresti si obtinerea referat (acord) de debransare in vederea efectuarii in legalitate a debransarii de la serviciul public de incalzire. Pretul obtinerii referatului de debransare este urmatorul: Preturile de mai sus reprezinta DOAR costul obtinerii referatului de debransare. Taxe RADET:
 • tariful privind verificarea documentaţiei tehnice de debranşare:  59,34 lei, fără TVA
 • tariful privind lucrările de debranşare. Se va calcula în funcţie de numărul de etaje pe care le are blocul şi de tipul de legătură existent al radiatoarelor din apartament, respectiv înfiletare / sudură, acest tarif variind între 47 şi 85 lei pentru primul calorifer, urmând ca fiecare calorifer adăugat să se tarifeze cu 8 lei, preţ fără TVA.
ATENTIE Procesul de Debransare RADET ESTE INCERT! Teoretic, in momentul de fata este posibila Debransarea in conditii legale. Procesul ar putea fi insa stopat daca intra in vigoare Hotararea Consiliul General al Municipiului București din 16.10.2018 cu privire la stabilirea zonele unitare de alimentare cu energie termica din Bucuresti. Potrivit Legii Energiei Termice și a prevederilor conexe, debransarea de la sistem in aceste zone este interzisa. Ce va oferim noi in aceste conditii: intocmirea proiectului de debransare in conformitate cu uzantele in vederea realizarii debransarii. Proiectul respectiv se depune la RADET in vederea emiterii Referatului de Debransare. Deciziile RADET cu privire la debransare nu sint responsabilitatea noastra.

Informatii DEBRANSARE RADET 2019

Conditiile si actele necesare le gasiti si pe pagina RADET.
CONDITII DEBRANSARE RADET
In vederea debransarii cu forme legale de la RADET (proces verbal de debransare), solicitantii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii:
 • sa detina o sursa alternativa de incalzire. Cea mai frecventa sursa alternativa o reprezinta o instalatie de gaze naturale si executia unei instalatii termice.
 • sa existe pe scara respectiva MINIM UN APARTAMENT DEBRANSAT cu forme legale – proces verbal de debransare emis de catre RADET.
ACTE NECESARE
In vederea debransarii de la sistemul centralizat de incalzire oferit de RADET Bucuresti, solicitantul trebuie sa pregateasca urmatoarele documente:
 • raspunsul transmis de RADET la adresa de intentie de debransare totala – se transmite la Registratura RADET din str. Cavafii Vechi nr. 15, sector 3, Bucureşti, sau prin e-mail la adresa relatii@radet.ro
 • cerere debransare totala
 • copie BI/CI beneficiar
 • copie BI/CI delegat/ imputernicit (cand este cazul)
 • dovada contorizaril individuale a consumului de gaze naturale – contract furnizare gaze.
 • acordul asociatiei de proprietari/locatari, in original, insotit de copii ale procese verbale ale apartamentelor debransate anterior cu mentiunea “conform cu originalul”.
Obtinerea situatiei apartamentelor debransate si a copiilor proceselor verbale de debransare aferente se obtine prin completarea de catre asociatia de proprietari a formularului cerere (click aici) si depunerea acestuia la registratura RADET sau transmiterea pe adresa relatii@radet.ro Va puteti adresa RADET la urmatoarele numere de telefon:
  • Sectia Distributie Sector 1 – telefon 0372757001
  • Sectia Distributie Sector 2 – telefon 0372757002
  • Sectia Distributie Sector 3 – telefon 0372757003
  • Sectia Distributie Sector 4 – telefon 0372757004
  • Sectia Distributie Sector 5 – telefon 0372757005
  • Sectia Distributie Sector 6 – telefon 0372757006
 • acordul vecinilor de apartament, pe orizontala si pe verticala, in original, tiparit fata-verso, completat cu culoare albastra
 • copie plan/schita apartament
 • copie ultima factura RADET venita la asociatia de proprietari/ locatari
ATENTIE! Toate actele mentionate sint obligatorii! Lipsa unuia dintre ele duce la imposibilitatea obtinerii referatului (acordului) de debransare si, in final, a procesului verbal de debransare.
TERMENE si ETAPE DEBRANSARE RADET 2019
Documentaţiile de debranşare totală se înregistrează în intervalul de timp cuprins între 15 aprilie şi 31 august.
ELABORARE SI DEPUNERE PROIECT TEHNIC DEBRANSARE
Actele vor fi predate firmei noastre  care elaboreaza proiectul tehnic de debransare si il depune la RADET (taxa cca 75 lei). Proiectul tehnic intocmit de catre firma noastra va fi verificat si expertizat de catre verificatori si experti atestati MLPTL ( IT, IS). Proiectul tehnic se va intocmi numai daca exista in condominiu apartamente total debransate anterior si va cuprinde minim: – memoriu tehnic ( situatia actuala din care sa rezulte ca proiectantul a verificat instalatia interioara existenta, solutia proiectata inclusiv echilibrarea coloanelor, etc. ) – breviar de calcul ( inclusiv echilibrarea coloanelor ) in conformitate cu STAS 7363, 7364/86 si ST AS 11984/83, parte desenata Termenul de elaborare proiect este de aproximativ 30 zile.
OBTINERE REFERAT (ACORD) TEHNIC DE DEBRANSARE
Proiectul poate fi depus la RADET de catre client sau de catre firma noastra. In baza proiectului tehnic depus, RADET elibereaza referatul (acordul) tehnic de debransare. Termenul de eliberare al referatului tehnic de debransare de catre RADET este de 30 zile.Termenul se respecta daca informatiile cuprinse in acordul asociatiei sint corecte (exemplu: apartamentele debransate anterior in mod legal)
DEBRANSAREA PROPRIU-ZISA SI OBTINEREA PROCESULUI VERBAL DE DEBRANSARE
Beneficiarul supune aprobarii asociatiei de proprietari/locatari referatul (acordului) tehnic de debransare. Cu referatul (acordul) tehnic de debransare aprobat de asociatia de proprietari, solicitantul se adreseaza RADET care va calcula taxa de debransare ce va fi achitata de catre solicitant (cca 30-50 lei/radiator). Dupa achitarea taxei de debransare, RADET programeaza si trimite o echipa care va realiza debransarea prorpiu-zisa (fizica) a apartamentului de la sistemul centralizat de incalzire. In urma acestei operatiuni, RADET emite procesul verbal de debransare in baza caruia asociatia de proprietari face scoaterea de la intretinere a apartamentului. Termen estimativ debransare si obtinere proces verbal: 15 zile.

Va stam la dispozitie

Va intereseaza serviciul DEBRANSARE RADET?

Solicitati informatii si va vom raspunde in cel mai scurt timp.

Ne gasiti si la adresa:

 • contact @gaze-termice.ro

Facebook:

Transmiteti mesaj

11
Lasa un comentariu

  Notificari  
cele mai noi cele mai vechi
Notificari despre
Olteanu Cristian

Bună ziua. Ma interesează instalarea unei centrale termice și debranșarea RADET. Pe scara mai sunt debranșate 6 apartamente. Doresc un nr. de telefon sa discutam dacă se poate?Multumesc

Neagu Adrian

in conditiile in care pe scara nu exista nici un apartament debransat inseamna ca nu indeplinesc condiitiile de debransare si sunt exclus automat? Ce se face in situatia prezentata?

Radu

Buna ziua,

Doresc un numar de telefon pentru a va contacta.

Solicit oferta (pret) pentru urmatoarele actiuni:

1. Debransare totala Radet.
2. Proiect + executie instalatie gaze naturale.

Ionut Duna

Buna ziua, inteleg ca serviciul de debransare este oprit, insa avand experti autorizati MLPTL, ma puteti ajuta doar cu elaborarea proiectului tehnic? Multumesc!

Andreea

Bună ziua, Am văzut ca nu mai realizați proiecte de debransare. Mai reveniți asupra acestei comunicări sau pana la 31 august este definitiva?

Alexandru Bogdan

Doresc un numar de telefon pentru a va putea contacta. As dori o oferta de pret pentru debransare + instalare centrala + retea de incalzire / apa calda aparrtament cu 4 camere.

Va stam la dispozitie.

Dorim sa va oferim informatiile si serviciile de care aveti nevoie.

Ati aflat ce va intereseaza?

Va transmitem informatii rapid

Ati aflat ce va intereseaza?

Raspundem rapid